Skip to main content
5
(2)

De beste smart beveiligingscamera

Beveiligingscamera’s worden steeds slimmer. De laatste jaren is de technologie flink vooruit gegaan en is het makkelijker dan ooit (en goedkoper) om een slimme beveiligingscamera aan te schaffen. Maar wat is nu de beste keus? En waar moet je op letten? Wil je bijvoorbeeld een slimme camera met wifi? Wij vertellen je in dit artikel alles over smart beveiligingscamera’s.

Wat is een slimme beveiligingscamera?

Een slimme beveiligingscamera is een beveiligingscamera die in verbinding staat met een wifi netwerk. Doordat het in verbinding staat met wifi kan je overal ter wereld waar je internet hebt, thuis of op een andere plek je eigendommen in de gaten houden. De slimme beveiligingscamera kan je bedienen vanaf je telefoon of een ander apparaat. Zo kan je vaak de camera draaien via je telefoon, krijg je meldingen binnen als de slimme beveiligingscamera iets verdachts waarneemt en kan je soms praten met de camera via je telefoon. Een slim beveiligingssysteem is een essentieel onderdeel van je smart home en zorgt ervoor dat je rustig op vakantie kan zonder inbraak zorgen.

Top 5 slimme beveiligingscamera’s

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken voor het kiezen van de beste slimme beveiligingscamera hebben wij een selectie gemaakt van de
beste slimme beveiligingscamera. De beveiligingscamera hebben wij samengesteld aan de hand van reviews van andere klanten en specificaties.

Samsung Family Hub
Wat ons betreft is dit de best ogende en meest functionele smart koelkast. Met haar grote display en handige snufjes is dit dé slimme koelkast. De koelkast komt in stylish black of straks rvs.
LG GSJV90BSAE
Ook deze slimme koelkast van LG is een lust voor het oog. Naast dat hij te besturen is op spraak, heeft hij tal van super handige functies. Zo kun je aangeven welke producten in de groente la liggen waarop de koelkast de luchtvochtigheid aanpast voor optimale versheid.
Liebherr CNef 3515-21
De Liebherr slimme koelkast is een strakke koel-vries combinatie van Duitse kwaliteit. Naast dat hij strak oogt door het RVS beschikt hij ook over No frost. Dat is een functie waardoor zich nooit ijs vormt in de vriezer. Je kan de temperatuur regelen via de app.
Haier HFW7819EWMP
De slimme koelkast van Haier is een echte krachtpatser. Deze Amerikaanse koelkast biedt enorm veel ruimte. Ook heeft Haier geen eigen app maar maakt hij gebruik van Amazon Alexa of Google Assistent. Perfect dus om te integreren in de rest van je smart home.
LG Door-in-door
De Door-in-door LG slimme koelkast is verreweg de meest sexy koelkast van deze top-5. Door op het donkere glas te tikken wordt het glas doorzichtig waardoor je rechtstreeks de koelkast in kijkt. Je hoeft de koelkast dan niet open te maken en verliest dan geen kou. DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven omdat er geen warmte bij komt.

Slimme beveiligingscamera kopen – waar moet je op letten?

Er zijn een hoop verschillende slimme beveiligingscamera’s. Zo zijn er camera’s die 360 graden kunnen draaien, die in het donker kunnen zien, camera’s die grote lichten hebben om dieven weg te jagen en nog veel meer extra opties. Voordat je een slimme beveiliging camera gaat kopen is het handig dat je zelf eerst goed nadenkt wat je allemaal met je beveiliging wilt. Wil je bijvoorbeeld een camera voor in je kinder-/babykamer, dan hoef je geen afschrik mechanisme.

Naast de camera die je aanschaft komt er vaak ook een maandelijks abonnement bij het slimme beveiligingssysteem om gebruik te kunnen maken van alle functies. Zonder een abonnement is een slimme beveiligingscamera eigenlijk alleen een live beeld die je op je telefoon kan zien. De beelden worden verder niet opgeslagen en vaak mis je functies zoals patroonherkenning of bewegingssensoren. Al met al moet je rekening houden met de kosten van dit abonnement, maar het is het uiteindelijk zeker wel waard!

Top 5 merken smart camera’s

Na een grondig onderzoek hebben wij een lijst samengesteld met de beste smart koelkasten. Bekijk hieronder de 5 beste merken.

Samsung is marktleider op het gebied van smart koelkasten

Klop twee keer en kijk naar binnen, zonder verlies van koude lucht.

Beheer jouw koelapparatuur, waar en wanneer je maar wilt.

Voor nog meer gemak is deze koelkast te bedienen via de HomeConnect app.

Regel de temperatuur via een app op je telefoon.

Slimme beveiligingscamera met wifi

De slimme beveiligingscamera is verbonden via wifi. Doordat het in contact met wifi staat is het mogelijk om vanaf elke plek ter wereld (waar jij ook internet hebt) je slimme beveiligingscamera te besturen of te checken. Niet alleen is dit fijn voor als je van huis bent en je graag even je eigendommen wilt controleren, maar je kan je slimme beveiligingscamera ook in contact zetten met je smart home!

Smart beveiligingscamera voor buiten

Een outdoor smart beveiligingscamera is bestendig tegen elk weer. De camera is waterdicht en kan tegen koude en warme temperaturen. Naast de sterkte van de camera zit er vaak ook nog een nacht sensor ingebouwd, waardoor je zelfs als het heel donker is dingen kan zien. De beweging sensoren werken dus ook in de avond!

Het is handig om voor buiten een 360 camera te nemen, zodat je met één camera meteen een groot deel van je huis kan beveiligen. Buiten zijn namelijk minder hoeken en kan je met één camera dus meer zien dan bijvoorbeeld binnen. Hang de camera op plekken waar indringen naar binnen zouden kunnen, zoal deuren en ramen.

Beveiligingscamera met app

Via de app van de beveiligingscamera kan je de camera besturen, live meekijken, krijg je berichten als er iets verdachts gebeurt en kan je praten vanuit de camera. De apps zijn te downloaden via Android of de Apple store en zijn altijd heel gebruiksvriendelijk.

Hoe behulpzaam was dit artikel?

Click op een ster om te raten!

Gemiddelde rating 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Nog geen stemmen. Wees de eerste die stemt.

Redactie

Redactie

De redactie van eenslimhuis.com bestaat uit een groep enthousiaste experts op het gebied van slimme technologie en huishoudelijke apparaten. Zij schrijven regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van slimme apparaten voor in de woning, zoals thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en domotica-systemen. De redactie test de producten zelf uit en deelt hun ervaringen en tips met de lezers. De website richt zich op consumenten die op zoek zijn naar informatie over hoe ze hun woning slimmer kunnen maken en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de beschikbare technologieën.