Skip to main content
4.1
(9)

Steeds meer apparaten worden slim. Ze zijn verbonden met internet of hebben andere slimme functies. Zo ook de traditionele koffiemok. Wat heb je nu aan een slimme koffiemok zou je denken? Wij leggen je uit wat je met een slimme koffiemok kan en hebben een lijstje met de beste slimme koffiemokken opgesteld.

Top 5 beste slimme mokken

[affiliate_products numbering="enable" heading_title="h4" style="list" image_size="medium" order_by="rating"][/affiliate_products]

Soorten slimme mokken

Als je op zoek bent naar een slimme mok, dan heb je keuze uit verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan slimme mokken met een thermosfunctie en slimme mokken met een apparaat waarmee je de temperatuur van je koffie of thee kunt regelen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen slimme mokken en slimme (thermos) flessen.

Bij slimme mokken kun je vaak zelf een temperatuur instellen die de inhoud van de mok dient te zijn. Zo heb je altijd de voor jou ideale (drink) temperatuur. Ook hebben de mokken vaak een app voor op je smartphone waarmee je kan bijhouden hoeveel cafeïne je binnenkrijgt en hoeveel je nu precies op een dag drinkt. Het bekendste merk is Ember.

Naast slimme mokken heb je ook slimme thermoskannen. Deze hebben vaak niet de opwarmfunctie van mokken maar bieden andere voordelen ten opzichte van een traditionele thermoskan. Zo herinnert de kan je eraan wanneer je water moet drinken en houdt hij bij hoeveel hij je drinkt. Dit kun je vervolgens allemaal terugzien op de app op je telefoon. Hiermee krijg je meer inzicht in je vochtopname per dag. Hoe handig is dat?

Welke slimme mok kies je?

Eerst moet je bepalen wat voor soort gebruiker je bent. Ben je iemand die vaak onderweg is en weinig tijd heeft om koffie of thee te zetten? Dan is een slimme mok met thermosfunctie waarschijnlijk iets voor jou. Deze slimme mok houdt je koffie of thee lekker warm, zodat je altijd een warme drank bij je hebt. Daarnaast bezit deze een deksel zodat je hem ook gemakkelijk in de auto kunt meenemen.

Ben je een echte koffie- of theeleut en wil je altijd de perfecte temperatuur bereiken? Dan is een slimme mok met temperatuurregeling waarschijnlijk iets voor jou. Deze slimme mokken zijn vaak voorzien van een apparaat waarmee je de temperatuur kunt regelen. Zo kun je altijd genieten van de perfecte temperatuur koffie of thee. Perfect voor op kantoor bijvoorbeeld.

Als je weet wat voor soort slimme mok je wilt, dan is het tijd om een keuze te maken uit de verschillende slimme mokken die er op de markt zijn. Er zijn slimme mokken van verschillende merken, met verschillende prijzen en specificaties. Onderzoek daarom goed welke slimme mok het beste bij jou past!

Hoe behulpzaam was dit artikel?

Click op een ster om te raten!

Gemiddelde rating 4.1 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen stemmen. Wees de eerste die stemt.

Redactie

Redactie

De redactie van eenslimhuis.com bestaat uit een groep enthousiaste experts op het gebied van slimme technologie en huishoudelijke apparaten. Zij schrijven regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van slimme apparaten voor in de woning, zoals thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en domotica-systemen. De redactie test de producten zelf uit en deelt hun ervaringen en tips met de lezers. De website richt zich op consumenten die op zoek zijn naar informatie over hoe ze hun woning slimmer kunnen maken en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de beschikbare technologieën.