Skip to main content
5
(2)

Alles over de slimme bloeddrukmeter

Je bloeddruk opmeten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Tegenwoordig kun je dit makkelijk zelf thuis doen. Zo zijn er tegenwoordig ook slimme bloeddrukmeters. Dit zijn bloeddrukmeters die je kunt verbinden met een app op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld de waardes doorsturen naar jouw arts. Scheelt je toch weer een bezoek aan het ziekenhuis!

Bloeddrukmeter met app

Een bloeddrukmeter met app is de handigste vorm voor het meten van je bloeddruk. De resultaten van je bloeddruk verschijnen op een app die je op je smartphone, tablet of computer kan zetten. Daarnaast krijg je vaak ook nog de optie om de gegevens automatisch te delen met je huisarts of familie. De bloeddrukmeter met app kun je vaak ook op andere apparaten aansluiten, zoals bijvoorbeeld een glucosemeter of een slimme weegschaal. Door je slimme bloeddrukmeter aan te sluiten op de andere apparaten krijgt u een breder beeld van uw gezondheid.

Best geteste bloeddrukmeter

Een goede bloeddrukmeter aanschaffen is natuurlijk een prioriteit. Als je er koopt wil je namelijk natuurlijk wel weten dat de bloeddruk correct gemeten wordt. Kies daarom niet voor een goedkope bloeddrukmeter en kijk goed naar de kwaliteitskenmerken. Er zijn veel verschillende merken bloeddrukmeters op de markt, in deze verschillende merken zit wel kwaliteitsverschil. Het allerbelangrijkste is dat u in ieder geval een bloeddrukmeter kiest die klinisch gevalideerd is. Naast de kwaliteit van de merken hebben bloeddrukmeters ook allemaal hun eigen opties. Zo kan je met sommige apparaten je bloeddruk meten via een app en kan je goed bijhouden wanneer je bloeddruk te hoog of -laag is.
Hieronder is een lijst opgesteld met de top 5 beste bloeddrukmeters. Deze bloeddrukmeters genummerd ten aanzien van onderzoek en ervaringen van andere klanten.

[affiliate_products numbering="enable" heading_title="h4" style="list" image_size="medium" order_by="rating"][/affiliate_products]

Hoe behulpzaam was dit artikel?

Click op een ster om te raten!

Gemiddelde rating 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Nog geen stemmen. Wees de eerste die stemt.

Redactie

Redactie

De redactie van eenslimhuis.com bestaat uit een groep enthousiaste experts op het gebied van slimme technologie en huishoudelijke apparaten. Zij schrijven regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van slimme apparaten voor in de woning, zoals thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en domotica-systemen. De redactie test de producten zelf uit en deelt hun ervaringen en tips met de lezers. De website richt zich op consumenten die op zoek zijn naar informatie over hoe ze hun woning slimmer kunnen maken en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de beschikbare technologieën.