Skip to main content
5
(1)

De beste smartwatch voor dames

Een horloge is tegenwoordig al lang niet meer alleen dat klokje dat de tijd aangeeft. Tegenwoordig is het horloge slim (vandaar de naam smartwatch). Maar wat houdt een smartwatch nu precies in? En heb je dat nu wel echt nodig, zo’n slim horloge?

Wat is een smartwatch?

De letterlijke vertaling van smartwatch is slim horloge. Een smartwatch is namelijk veel sneller dat een normaal horloge, omdat het veel meer functies heeft dan alleen de tijd aangeven. Een smartwatch in een aanvulling op je telefoon en je draagt hem om je pols. Met een smartwatch kan je verschillende apps downloaden waardoor je bijvoorbeeld kan bellen, berichtjes sturen en nog veel meer.

Top 5 smartwatches voor dames

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken voor het kiezen van de beste dames smartwatch hebben wij een selectie gemaakt van de beste en mooiste smartwatches voor dames. De smartwatch aal lijst hebben wij samengesteld aan de hand van reviews van andere klanten en specificaties.

[affiliate_products numbering="enable" heading_title="h4" style="list" image_size="medium" order_by="rating"][/affiliate_products]

Functies smartwatch

De functies van een smartwatch hangen af van wat voor smartwatch je koopt. Het is om deze reden dan ook belangrijk dat je vooraf de aankoop bedankt wat je allemaal wilt met een smartwatch. Met een smartwatch zijn namelijk de mogelijkheden bijna eindeloos. Het is vaak een verlengstuk van je smartphone en heeft dan ook veel overkoepelende opties. Zo kan je op een smartwatch vaak verschillende apps downloaden, zoals:

– Voetstappen, hartslag en temperatuur kan meten
– Bellen, berichtjes sturen en soms foto’s kan maken
– Spelletjes kan spelen

De ene smartwatch is de andere niet. Zo zit er vaak ook veel verschil in kwaliteit. Een smartwatch van grote merken zoals Samsung en Apple zijn vaak van goede kwaliteit, gaan lang mee en kunnen tegen water. Daarnaast is er ook veel rommel op de markt, waarbij smartwatches snel kapotgaan.

Smartwatch dames

Hedendaags speelt de dames smartwatch een grote rol in het leven van de gebruikster. Dames smartwatches zorgen ervoor dat je makkelijk je berichtjes kan lezen, je sportieve prestaties kan bijhouden en dit helpt voor een gezonde levensstijl. De smartwatch voor dames is steeds meer in de mode en je hebt vast wel gemerkt dat steeds meer dames een smartwatch dragen.
Er zijn veel handige functies voor dames als ze een smartwatch dragen. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van muziek die je tijdens het sporten, shoppen of werken wilt afspelen. Je kan heel gemakkelijk de muziek via je smartwatch bedienen, zodat je altijd naar je favoriete nummers kunt luisteren. Ook kan je gemakkelijk nieuwsberichten checken, een route vinden, kijken hoeveel calorieën je verbruikte hebt, bijhouden van je hartslag en nog veel meer handige opties.

Design dames smartwatch

Er zijn eindeloos veel stijlen, maten en kleuren voor de dames smartwatch. Wil je liever een sportieve smartwatch of juist een trendy smartwatch. Vaak is het belangrijk dat je goed nadenkt over je horloge, omdat je het bandje vaak nog kan veranderen. Voor de horloges kan je bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve klok die waterdicht is, maar kan je ook voor een trendy smartwatch kiezen met een innovatief design. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse merk OOZOO, of juist het grote Franse merk Michael Kors die hun eigen lijnen

Smartwatch en smartphone

Naast dat een smartwatch op zichzelf een handig apparaat is die het leven een stuk simpeler maakt, kan je het ook toepassen op je smart home. Zo kan je met sommige smartwatches andere apparaten in je smarthome besturen. Zo kan je als je wakker wordt met zin in een bakje koffie, met een klik op je smartwatch je koffiezetapparaat aanzetten. Een smartwatch kan dan ook zeker een goed onderdeel uitmaken van je smart home.

Hoe behulpzaam was dit artikel?

Click op een ster om te raten!

Gemiddelde rating 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen stemmen. Wees de eerste die stemt.

Redactie

Redactie

De redactie van eenslimhuis.com bestaat uit een groep enthousiaste experts op het gebied van slimme technologie en huishoudelijke apparaten. Zij schrijven regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van slimme apparaten voor in de woning, zoals thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en domotica-systemen. De redactie test de producten zelf uit en deelt hun ervaringen en tips met de lezers. De website richt zich op consumenten die op zoek zijn naar informatie over hoe ze hun woning slimmer kunnen maken en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de beschikbare technologieën.