Skip to main content
0
(0)

Een slim huis hoeft niet duur te zijn en vooral niet als je voor refurbished elektronica kiest. Refurbished elektronica is een duurzame alternatief en kan je vele euro’s schelen in de portemonnee. Wij vertellen je daar graag meer over!

Slim refurbished elektronica

Refurbished elektronica kun je vergelijken met nieuwe elektronica in de winkel. Beide zijn 100% functioneel, alleen is een refurbished product vele malen goedkoper. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen, als je kiest voor een refurbished versie. Er zijn diverse refurbished elektronica waaronder smart home systemen zoals, Apple Home en Google Home. Deze apparaten kun je gemakkelijk bedienen met je smartphone. Schaf je een Apple Home aan dan kun je handig commando’s geven aan Siri op je iPhone. Denk hierbij aan je robotstofzuiger, thermostaat of luchtreiniger. Op deze manier kun je al je smart apparaten op afstand bedienen. Houdt alles in de gaten op je iPhone, ook als je niet thuis bent.

Duurzaam en goedkoop

Kies je voor refurbished dan kies je voor duurzaam. Een slim huis met refurbished elektronica is extra duurzaam! Refurbished elektronica is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door de producten te hergebruiken verleng je de levensduur. Voordat deze producten opnieuw worden aangeboden, worden ze grondig gecontroleerd op diverse punten, zoals het beeldscherm, WiFi en camera. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 12, omdat deze een A14 Bionic chip heeft en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is een refurbished iPhone 12 perfect voor jou. Ook is een refurbished variant veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished variant dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. 

Online refurbished kopen

Ben je op zoek naar refurbished elektronica om je huis volledig smart te maken en zit je vast aan een bepaald budget? Neem dan eens een kijkje bij Refurbished.nl. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten, zoals smart home systemen, robotstofzuigers, smartphones en tablets. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo ben je verzekerd van een jarenlang goed werkend product en kun je extra genieten van al je slim apparaten in huis.

Hoe behulpzaam was dit artikel?

Click op een ster om te raten!

Gemiddelde rating 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Wees de eerste die stemt.

Redactie

Redactie

De redactie van eenslimhuis.com bestaat uit een groep enthousiaste experts op het gebied van slimme technologie en huishoudelijke apparaten. Zij schrijven regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van slimme apparaten voor in de woning, zoals thermostaten, beveiligingscamera's, verlichting en domotica-systemen. De redactie test de producten zelf uit en deelt hun ervaringen en tips met de lezers. De website richt zich op consumenten die op zoek zijn naar informatie over hoe ze hun woning slimmer kunnen maken en hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de beschikbare technologieën.